Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنابر پیگیری‌های تسنیم و ویدئوی صحبت‌های سیروس مقدم به نظر می‌رسد شرایط برای تولید قسمت‌های باقیمانده فصل ششم سریال "پایتخت" آماده می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریال‌های ناتمامِ تلویزیون همه مشغول تولیدند به جز "پایتخت" پرماجرا! سریالی که دستمزدهای هنگفت بازیگرانش و محتوای مسئله‌دارِ ششمین فصل آن، باعث شده تا هر بار خبری از این سریال بیرون می‌آید صدایِ بسیاری از اهالی رسانه و منتقدین را بلند کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اولاً اعتقاد دارند باید گروهِ سازنده تمام همّ و غمّ خودش را بر پایان فصل ششم بگذارد و سپس از رسانه ملّی درخواست کنند که با این سریال هم همچون دیگر مجموعه‌های تلویزیونی در فرآیندِ معمول خودش برخورد شود.

یکی از مشکلات سریال "پایتخت" این بوده که بازرگانی صداوسیما درباره ساخت و مراحل تولید آن خصوصاً در فصل ششم تصمیم‌گیری کرد حتی مداخله در ساختار محتوا هم ملغمه‌ای از اتفاقات پرماجرا را برای این سریال، عوامل و سردرگمی مخاطب این سریال بوجود آورد. 

شاید یکی از مشکلات اساسی‌ این سریال از زمانی آغاز شد که موضوع اسپانسردر فصل پنجم پیش آمد و پای تبلیغات، اپلیکیشن و بازرگانی رسانه ملّی فصل ششم به این سریال باز شد. با همه این اوصاف باید دید ادامه ساخت این پروژه بر چه مداری پیش خواهد رفت؟ آیا فیلمنامه قسمت‌های باقیمانده و سرانجامِ قهرمانانش در این فصل به کجا می‌رسد؟

از طرفی دیگر آیا با توجه به انصراف محسن تنابنده و ناز و کرشمه‌های برخی از بازیگران دیگر، مسیرِ ساخت "پایتخت7" که دوباره وعده‌اش را می‌دهند محقق خواهد شد؟

حاشیه‌ها و پیگیری‌ها

پنجشنبه شب بود که دوباره چراغِ نیم‌سوز بازگشت "پایتخت" به تلویزیون با گفت‌وگوی اینترنتی محسن تنابنده، روشن شد. بعد از حاشیه‌ها و پیام اینستاگرامی طراح و بازیگر نقش اصلی سریال، او در برنامه اینترنتی حاضر شد و چراغِ سبز ادامه پایتخت را غیرمستقیم در پسِ شوخی‌های مجری، روشن کرد. وقتی که او درباره حضور پنجعلی (علیرضا خمسه) می‌گفت شاید این پنجعلی برادری داشته باشد و یا ان‌شاالله عید شاهد "پایتخت" دیگری خواهیم بود و تنابنده پاسخ می‌دهد ان‌شاءالله که همین‌طور باشد. 

سکوت را سیروس مقدم شکست!

پیگیری‌های تسنیم  نشان می‌دهد که  قرار بود 4 قسمت باقیمانده این سریال را دی‌ماه کلید بزنند و تصویربرداری کنند که هنوز خبری نشده! در ویدئویی که صداوسیما از سیروس مقدم منتشر کرده مشخص شد که قرار است آن قسمت‌های باقیمانده ساخته و در عید نوروز پخش شود. 

"سیروس مقدم در این ویدئو اعلام می‌کند که طبق قولی که به مردم داده‌ایم تلاش می‌کنیم آن قسمت‌های باقیمانده از سریال را آماده کنیم تا "پایتخت 6" به انتها برسد. فیلمبرداری را از اوایل بهمن آغاز می‌کنیم و تقریباً ادامه همان داستان قبلی با کمی تغییرات ساخته خواهد شد. در تلاشیم ادامه این فصل را به نوروز برسانیم و به همین خاطر احتمالا قسمت‌های باقیمانده آن که 2 یا 3 قسمت خواهد بود، ساخته خواهد شد."

* کارگردان سریال "پایتخت" همچنین اعلام کرده فصل هفتم این مجموعه تلویزیونی را نیز سال آینده ساخته می‌شود. 

مشکلِ رسانه‌ها با پایتخت/ دستمزد نجومی و فراموش کردن خانواده

دوباره موضوع "پایتخت"، "نوروز" و فصل جدیدش با این ویدئوها و پیگیری‌ها جدّی می‌شود. در حالیکه کماکان مدیران مربوطه و شبکه یک و تهیه‌کننده و حتی تنابنده ترجیح می‌دهند مستقیماً درباره ساخت و ادامه این کار اظهارنظری نکنند. به هر حال این قسمت‌های باقیمانده که به نوعی بدهی "پایتختی"ها به مردم است باید ادا شود و بعد درباره فصل هفتم تصمیم‌گیری شود؛ آن هم با فیلمنامه و توجه به عقبه پربار "پایتخت" که حرف اول و آخرش خانواده بود.

در هر حال چه بازیگران اصلی سرکار باشند و چه دستمزدها بالاتر رفته باشد، پایتختی‌ها باید بدهی خودشان را به مخاطبِ تلویزیون که 6 فصل این سریال را دنبال کرده، ادا کند. باید ببینیم و منتظر بمانیم سرانجامِ "پایتخت6" به کجا خواهد رسید؟ آیا دوباره ضدخانواده خواهد بود و یا به عقبه‌اش برخواهد گشت؟

البته رسانه‌ای‌ها، کارشناسان و منتقدین اعتقاد دارند این وابستگی بیش از حدِ به اسپانسرها و حضور پررنگ بازرگانی صداوسیما به کارهایی مثل "پایتخت" هم ضربه زده و انتظارات و توقعات بازیگران را بالا برده و به نظر می‌رسد مشکل اصلی هم تحقق همین توقع‌ها باشد.

رازهایی که تلویزیون برملا کرد؛ ناگفته‌هایی از شهیدی به نام فخری‌زادهاغراق‌های تلویزیون در آگهی‌های بازرگانی ممنوع شد!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سریال پایتخت سریال رسانه ملی تلویزیون سریال پایتخت سریال رسانه ملی تلویزیون قسمت های باقیمانده سیروس مقدم پیگیری ها فصل ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۶۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!

تین نیوز

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ به یک گزارش واکنش نشان داد و درباره چگونگی رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی امسال توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، جعفر یازرلو در پاسخ به مطالب مطرح شده مبنی بر اینکه بعد از ورود ۱۶ هواپیمای برجامی، اضافه شدن ۵۰ یا ۶۰ هواپیما در دو سال گذشته قابل حس کردن نیست؛ این گونه پاسخ داد: اینکه "تعداد هواپیماهای قابل اتکای ایران ۷ یا ۸ فروند است" این سوال مطرح می شود که افزایش ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی در سفرهای نوروزی امسال چگونه حاصل شده است؟

وی در ادامه اظهار کرد: وضعیت ناوگان هوایی کشور در دولت قبل با وجود تخصیص چند صد میلیون دلار برای هواپیماهای خریداری شده برجامی به دلیل عدم انتخاب صحیح نوع هواپیما و عدم تعهد شرکت سازنده در تأمین قطعات به گونه ای بود که در پایان دولت بیشتر این هواپیماها در طول کمتر از ۲سال زمین گیر شدند.

یازرلو تصریح کرد: عملکرد دولت قبل به طوری بوده که در تابستان ۱۴۰۰ در اواخر دولت دوازدهم تعداد هواپیماهای فعال و در حال ارائه خدمات کمتر از ۱۰۰ فروند بود و اگر آن رویه ادامه پیدا می کرد از صنعت هوانوردی غیرنظامی کشور اثری باقی نمانده بود. اما در دولت سیزدهم با راه اندازی نهضت تامین قطعه به منظور جلوگیری از زمین گیری هواپیماها با وجود پیچیده تر شدن تحریم ها اقدامات اساسی در خصوص ارائه خدمات ایمن هوایی صورت گرفت.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری افزود: دولت سیزدهم با اتخاذ چهار راهبرد تاب آوری، توسعه، واردات هواپیما و ساخت و تولید هواپیماهای بومی و همچنین استفاده از توان شرکت های دانش بنیان و بدون هیچ گونه تزریق مالی از سوی دولت بیش از ۹۰ فروند ناوگان هوایی وارد کشور شد که پس از فرایند چک، تعمیر و نگهداری ۵۰ فروند هواپیما تاکنون عملیاتی شده و مابقی به مرور زمان به ناوگان اضافه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: صنعت هوانوردی کشور روزانه هزاران پرواز ایمن به اقصی نقاط دنیا و سراسر کشور دارد که این تعداد پرواز با بالاترین استاندارد روز دنیا و با رعایت ایمنی کامل در حال خدمت رسانی به مردم است و در بازه های زمانی متعدد رشد قابل توجهی هم در جابه جایی مسافر و هم تعداد نشست و برخاست شاهد هستیم.

یازرلو همچنین اظهار کرد: در نوروز ۱۴۰۲ حدود ۲میلیون و ۹۰۰ هزار مسافر جابه جا شدند که در نوروز ۱۴۰۳ این رقم به بیش از ۳میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر با ۲۷هزار و ۵۰۰ پرواز رسید که این امر حکایت از این دارد که واردات هواپیما در دولت سیزدهم جان تازه ای به صنعت هوانوردی کشور بخشیده است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در پایان مجدد تاکید کرد: تعداد پروازهای روزانه در مسیرهای داخلی و خارجی و افزایش مسافران بخش هوایی در بازه های زمانی مختلف به وضوح نشان می دهد که چه تعداد هواپیما در حال سرویس دهی هستند و آیا واقعاً تردد این تعداد مسافر و این حجم سفر با ادعای این روزنامه که گفته شده صرفاً ۷یا ۸ هواپیمای سالم در ناوگان وجود دارد شدنی است؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نقدی بر سریال افعی تهران ساخته سامان مقدم/ به جای سرکوب معلول باید علت‌ها واکاوی شوند
  • مهران مدیری با یک سریال بازمی گردد | جزئیات شروعِ پیش‌تولید پایتخت
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۱۰ دهم ( دانلود قسمت 10 افعی تهران ) حجم رایگان
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت 10 با حجم رایگان
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • برنامه ۴ بازی باقیمانده استقلال و پرسپولیس
  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • رفاقت قدیمی‌ با سیروس میمنت باعث بازی‌ام در «نون خ» شد/ در کرمانشاه ۱۰۰۰ نفر تست بازیگری دادند
  • حضور ۴ نونهال فارس در اردوی تیم ملی بوکس